x
  • Pradžia
  • >
  • Leidinio „Miestų bendruomenių projektai 2017-2021“ pristatymas

Leidinio „Miestų bendruomenių projektai 2017-2021“ pristatymas

2021 kovo 25 d.

Šiandien nuotolinio renginio metu buvo pristatytas interaktyvus leidinys „Miestų bendruomenių projektai 2017-2021“. Renginio metu taip pat vyko diskusija „Miestų bendruomenių potencialas, iššūkiai ir aktyvaus įsitraukimo galimybės planuojant pokyčius vietos ir regiono lygmeniu“, kurioje dalyvavo Vidaus reikalų ministerijos, Europos socialinio fondo agentūros ir Miestų Vietos veiklos grupių atstovai.

„Mus vienija bendras tikslas – efektyviai ir bendromis pastangomis siekti, kad bet kurioje savivaldybėje gyvenantys žmonės jaustųsi reikalingi ir būtų patenkinti savo bendruomene. Vietos bendruomenės, verslo atstovai, savivaldybių ir valstybės institucijos, kartu bendradarbiaudamos, gali nuveikti ypač daug, siekiant aukštesnės gyvenimo kokybės regionuose.

Esu įsitikinusi, kad ten, kur aktyvios bendruomenės ir vietos savivalda darniai dirba kartu, pasiekiami geriausi rezultatai – mums būtina nuolat ieškoti sąlyčio taškų ir stengtis atrasti geriausias bendradarbiavimo formas“ – teigia vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė.

Su interaktyviu leidiniu „Miestų bendruomenių projektai 2017-2021“ susipažinti galite čia: Leidinys „Miestų bendruomenių projektai 2017-2021“